BESTEL NU OOK HYPIO FIT PRODUCTEN ONLINE OP WWW.ARCIM.NL.

Hypiofit Plus

Magnesium is nodig voor een groot aantal enzymen in de lichaamscellen en heeft een belangrijke rol in het metabolisme oftewel de enzymreacties waaronder de energiestofwisseling.Specifiek bij glucose als transportmiddel.

Daarom is magnesium als Plus aan Hypio-fit toegevoegd.

Magnesium is de vierde meest voorkomende kationen in het lichaam en speelt een belangrijke fysiologische rol in veel van zijn functies. Het speelt een fundamentele rol als cofactor in verschillende enzymatische reacties waaronder de energiestofwisseling .
Magnesium is een cofactor van verschillende enzymen in koolhydraat oxidatie en speelt een belangrijke rol in glucose transportmechanisme van de celmembraan . Het is ook betrokken in insulinesecretie , binding en activiteit.helpt bij vermoeidheid

activeert de natuurlijke energie in het lichaam

goed voor spieren en zenuwstelselVarianten


Nieuw onderzoek toont aan dat er een verband bestaat tussen de ontwikkeling van diabetes en een magnesium tekort.

Magnesium is een mineraal dat de bloedsuikerspiegels reguleert waardoor het een cruciale rol heeft bij het voorkomen, behandelen en zelfs krijgen van diabetes.

Voor een gezonde bloedsuikerspiegels zijn er twee belangrijke mineralen nodig. Magnesium en calcium. Zonder magnesium kan insuline niet goed de deuren openen zodat glucose in de cellen kan treden wat voor energie zorgt in het lichaam.

Wanneer de balans of ratio verstoord is geraakt tussen magnesium en calcium kunnen er chronische aandoeningen ontstaan zoals diabetes, hoge bloeddruk en zelfs hart- en vaatziekten.

Uit onderzoek is gebleken (referenties onderaan deze pagina) dat diabetici wellicht zelfs wat extra magnesium nodig hebben om tekorten aan te vullen voor de werking van insuline in het lichaam.

Daarbij lijkt het ook te zijn dat diabetici sneller last krijgen van een onbalans tussen magnesium en calcium, waardoor het een dubbele last kan worden.

Normaal gesproken stijgt de bloedsuikerspiegels na het eten van een maaltijd. Insuline is noodzakelijk om ervoor te zorgen dat de bloedsuikerspiegels niet te ver stijgen om beschadigingen aan de ogen, vaten, zenuwen en nieren te voorkomen.

Kennis hebben van de bloedsuikerspiegels is erg belangrijk en regelmatig meten is noodzakelijk!

Lees meer over het onderzoek naar Magnesium